Over ons

Het bestuur bestaat uit Roxy Bergsma, Monique van Boxtel en Arjan Sterk.

Roxy studeert genetica aan de Universiteit Wageningen en zij zal zich samen met dierenartsen en andere specialisten richten op gezondheidsbeleid. Haar bijzondere interesse ziet uiteraard toe op het genereren van nieuwe kennis door middel van wetenschappelijk onderzoek op het gebied van gezondheid en welzijn van honden.

Monique van Boxtel is een ervaren kynoloog die zich al vele jaren met erg veel energie heeft ingezet voor het aanpassen van fokbeleid binnen de georganiseerde kynologie om inteelt tegen te gaan en de gezondheid te verbeteren. Ze heeft ook veel ervaring in beleidsontwikkeling op dit specifieke gebied en ze is ook deskundig op het gebied van kynologisch complexe juridische zaken.

Arjan komt uit de wereld van de organisatiekunde. Hij is een ervaren manager die op en voor meerdere ministeries heeft gewerkt. Binnen de kynologie heeft hij bestuurservaring en hij kent dus het klappen van de zweep in meerdere opzichten. De betrokken bestuurders hebben in de loop der jaren een groot internationaal netwerk opgebouwd zodat er veel mensen betrokken kunnen worden bij Dogsconnected.

Voorzitter: Arjan Sterk

[email protected]

   
Secretaris: Monique van Boxtel

[email protected]

   
Penningmeester: Roxy Bergsma